Корпоративни Видеа

Корпоративното видео е Вашата визитна картичка, то ще ви послужи за налагането на доверието, интереса и лоялността към Вашият бранд. Този тип видео винаги е насочено към Вашите настоящи и потенциални, бъдещи клиенти. Освен това то може да бъде използвано за вътрешно-фирмена комуникация, с която да представите своята визия, мисия и да оправдаете очакванията на своите служители. Нека не забравяме, че може да го използвате за онлайн реклама на вашият бизнес. 

Фирменият видео клип в голяма степен създава реномето на вашият бизнес, особено за хора, които до момента не са знаели за Вашето съществуване. Първото запознанство е от изключителна важност и ние добре разбираме това, затова не правим никакви компромиси в създаването на впечатляващо корпоративно видео. 

С добавянето на социални инициативи Вие допринасяте още повече за положителният отклик на клиентите и на потенциалните си бизнес партньори. Основата и мисията на корпоративното видео е персонализацията на Вас, Вашето лого, Вашият бранд, Вашите продукти и Вашият начин на работа пред света, както и затвърждаването на образа за всичко това, пред Вашите партньори, служители и клиенти. Целта е лесна разпознаваемост и създаване на усещане за лоялност и коректност.  

Вземете избора преди своите клиенти и партньори, вдъхнете им доверие още преди да Ви срещнат. Ние от Cab Factory знаем как да създадем незабравима визитна картичка за Вашият бизнес. Вдъхновени от Вашите идеи, ние ще сътворим персонално и професионално корпоративно видео, отговарящо изцяло на Вашите изисквания, както и нашите за перфектно качество и кристален звук.

Нека ценим времето си взаимно

За да бъдете подготвени преди да се свържете с нас, опитайте да си представите как би изглеждало перфектното видео за Вас. Ето няколко въпроса, които могат да Ви помогнат.  

процес на работа

Предподготовка

Предподготовката е основополагаща за постигането на добри резултати. В тази стъпка ние придобиваме представа за Вашата визия. Тук искаме да чуем Вашите идеи, предложения, очаквания, искаме да разберем Вашето послание чрез това видео.

Подготовка

Ще съберем Вашите и нашите идеи и ще ги подредим в кратък story board (стори борд) за да придобиете представа за бъдещото Ви видео. Тук е моментът да направим корекции, промени или да добавим нещо ново, след което ние ще подберем правилните професионалисти за Вашето видео.

Снимачен процес

След като обсъдим финалните фази на сценария преминаваме към най-интересната част- видеозаснемането. Снимачните дни зависят от сложността на проекта. Ако имаме по сценарий пет локации (различни адреси или различни градове), времетраенето на заснемане варира. Поради метеорологични условия, възможност за използване на терените и разстоянията между локациите това е най-трудният, най-скъпият процес.

Постпродукция

Видео монтаж Преглед и нареждане на заснетия материал. След като видеото е обработено идва ред и на цветовите корекции. Саунд дизайн - саунд дизайнерът обработва звука до получаване на пълна симбиоза с видеото. Ние от CAB Factory изключително много държим не само на визията, креативността и доброто качество, а и на кристалният звук.

Ние от Home2You създадохме две реклами за излъчване по десет национални телевизии и мащабна кампания в интернет пространството и решихме да се обърнем към Каб Фактори. Първата рекламна кампания премина много успешно за Home2You и с доста добро покачване на продажбите ни. За втората ни реклама се обърнахме отново към Каб Фактори, защото бяхме много доволни от изпълнението и отношението към детайлите от тях. Нещо, което изглежда простичко, а на практика си е доста сложно за изпълнение. Браво на CAB Factory за изключителния професионализъм!

Мартин Сребров

Прецедател на борда на директорите (Home2u)

Зашеметяващо видео?

Ние ще го създадем за Вас с цялата си креативност и специализирани умения в продукцията на висококачествено видео съдържание.
Call Now Button
Language »