ЗА НАС

Мисия и Мотивация

Вашата история разказана през видео е нашата мисия. Осъществяваме я чрез иновативни идеи, зашеметяващо кинематографично производство, перфектна пост-продукция и кристален звук. 

Нашият мотив за перфектно видеозаснемане? Когато гледаш през обектива, какво се надяваш да видиш?


-Най-добрата реалност.

CAB Factory

Ние от CAB Factory сме млад и амбициозен екип и като такъв се стремим да подобряваме своята квалификация и професионализъм с всеки ден. Наша отговорност е да „изпипаме“ всичко до най-дребният детайл, така че създаденото за Вас да спира дъха на всеки, който се докосне до него.

Вие инвестирате в себе си и своята визия, а ние правим така че да се откроите от своите конкуренти със стил и да привлечете Вашите потенциални клиенти с професионализъм и класа. Ние знаем от какво имат нужда нашите клиенти и знаем как да го създадем специално за тях. Ако и Вие се нуждаете от кристално ясен звук, уникален сценарии, елегантна, семпла визия и гарантирано качество изпълнено в срок, то Вие сте на правилното място.

Ние от CAB Factory ще Ви помогнем да получите една уникална и незабравима визия за Вашият бранд, както и да изградите добро име пред своите клиенти. С нас Вие ще получите специално отношение и лична комуникация, толкова, колкото се нуждаете. Ние ще Ви дадем цялостна услуга, която да отговаря на отлично изпълнение и перфектно съотношение на цената с качеството.

Нашите Партньори

Ние работим с едни от най-добрите, добре познати български професионалисти, сред които: Advertise, Brambar Studio, Bubu Studio, BUFO, Dilian Markov Studio, Nu Boyana Film Studios, Matchframestudio и др.

Нашите Клиенти

Нашите клиенти са нашата гордост, доверявайки ни се те успяха да предадат ценностите на компанията си на потребителите си.

Често Задавани Въпроси

Да. Ще отидем навсякъде по света, при условие че разходите за пътуване и престой се включат в бюджета.

Всеки проект за видеопродукция е различен; няма конкретна формула. 30-секундната реклама може да варира от 5 000 до 250 000 лева в зависимост от сложността и изискванията на проекта. За да получите конкретна цена свържете се с нас и запазете час за безплатна консултация, за да можем да научим повече за Вашия видео проект.

Да. Можем да обработим съществуващите Ви видео кадри. Свържете се с нас и ще Ви предложим конкретна оферта.

Да, притежавате. Всичко е Ваше! Ние си запазваме правото да споделяме публично Вашето видео за нашето портфолио, освен ако не пожелаете друго.

Ние от Home2You създадохме две реклами за излъчване по десет национални телевизии и мащабна кампания в интернет пространството и решихме да се обърнем към Каб Фактори. Първата рекламна кампания премина много успешно за Home2You и с доста добро покачване на продажбите ни. За втората ни реклама се обърнахме отново към Каб Фактори, защото бяхме много доволни от изпълнението и отношението към детайлите от тях. Нещо, което изглежда простичко, а на практика си е доста сложно за изпълнение. Браво на CAB Factory за изключителния професионализъм!

Мартин Сребров

Прецедател на борда на директорите (Home2u)

Зашеметяващо видео?

Ние ще го създадем за Вас с цялата си креативност и специализирани умения в продукцията на висококачествено видео съдържание.
Call Now Button
Language »