Предавания на живо

Излъчването на живо е сравнително нова технология, позволяваща на всяко съдържание да достигне до отдалечени публики в реално време. Тя се състои от разнообразни модули, всеки един от тях, целящ да предаде съдържание по визуално и съдържателно обогатен начин.

Но разбира се, качеството и начинът му на предаване го прави гледаемо или пък неглаедаемо, увлекателно или отблъскващо.

Представете си концерт на любимата Ви група, заснет с професионални камери и с монтиран чист звук – радост за сетивата! Сега си представете същия този концерт, записан с телефон или в по-добрия вариант – с джобна видеокамера и с пищящ фонов звук, примесен от шумовете наоколо.

Кое представяне би Ви било по-приятно? И въобще вторият вариант не би ли бил по-скоро отблъскващ?

Увлекателното излъчване, също като отразяването на любимия Ви концерт, предлага разнообразие от гледни точки, чист звук и визуално обогатяващи елементи, стилистично отговарящи на комуникационната визия на самото събитие.

Нека ценим времето си взаимно

За да бъдете подготвени преди да се свържете с нас, опитайте да си представите как би изглеждало перфектното видео за Вас. Ето няколко въпроса, които могат да Ви помогнат.  

процес на работа

Предподготовка

Предподготовката е основополагаща за постигането на добри резултати. В тази стъпка ние придобиваме представа за Вашата визия. Тук искаме да чуем Вашите идеи, предложения, очаквания, искаме да разберем Вашето послание чрез това видео.

Подготовка

Ще съберем Вашите и нашите идеи и ще ги подредим в кратък story board (стори борд) за да придобиете представа за бъдещото Ви видео. Тук е моментът да направим корекции, промени или да добавим нещо ново, след което ние ще подберем правилните професионалисти за Вашето видео.

Снимачен процес

След като обсъдим финалните фази на сценария преминаваме към най-интересната част- видеозаснемането. Снимачните дни зависят от сложността на проекта. Ако имаме по сценарий пет локации (различни адреси или различни градове), времетраенето на заснемане варира. Поради метеорологични условия, възможност за използване на терените и разстоянията между локациите това е най-трудният, най-скъпият процес.

Постпродукция

Видео монтаж Преглед и нареждане на заснетия материал. След като видеото е обработено идва ред и на цветовите корекции. Саунд дизайн - саунд дизайнерът обработва звука до получаване на пълна симбиоза с видеото. Ние от CAB Factory изключително много държим не само на визията, креативността и доброто качество, а и на кристалният звук.

Ние от Home2You създадохме две реклами за излъчване по десет национални телевизии и мащабна кампания в интернет пространството и решихме да се обърнем към Каб Фактори. Първата рекламна кампания премина много успешно за Home2You и с доста добро покачване на продажбите ни. За втората ни реклама се обърнахме отново към Каб Фактори, защото бяхме много доволни от изпълнението и отношението към детайлите от тях. Нещо, което изглежда простичко, а на практика си е доста сложно за изпълнение. Браво на CAB Factory за изключителния професионализъм!

Мартин Сребров

Прецедател на борда на директорите (Home2u)

Зашеметяващо видео?

Ние ще го създадем за Вас с цялата си креативност и специализирани умения в продукцията на висококачествено видео съдържание.
Call Now Button
Language »